Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
50 treff
Vis mer

Broderier

Hos Ateljé Margaretha er det et stort utvalg av kvalitative, prisgunstige broderier, med over 3000 ulike broderier å velge mellom fra kjente varemerker. Med vårt store utvalg og brede sortiment har vi broderier som passer til alle – alt fra broderier til barn og nybegynnere til broderier som passer den mer rutinerte håndarbeideren. Vi har en stor variasjon av broderier med ulike typer broderisting/sømtyper, motiv, vev og i ulike produktkategorier. Helt enkelt noe for alle!

Populære varemerker broderier

Vi har broderier av høy kvalitet fra velkjente varemerker som Permin, Lanarte, Svarta Fåret, Cewec, Dimensions, Duftin, Luca-S, Vervaco, Riolis, RTO, Rosenstand, Västgöta broderi med flere. Utover disse populære broderileverandørene har vi også egne broderier hos Ateljé Margaretha, som for eksempel vårt populære årsbilde som vi slipper hvert år.

Hva vil du brodere?

Uansett hva du vil brodere kan vi nesten love at vi har noe for deg! Vi har både klassiske, moderne, kule og morsomme broderier. Vil du brodere noe fint til jul? Kanskje en adventskalender eller julestrømpe. Sjekk ut våre julebroderier. Vil du brodere til påske? Sjekk ut våre herlige påskebroderier. Vi har også nydelige broderier til bryllup og dåp, student og konfirmasjon.

Vil du brodere en tekst eller et sitat å ramme inn? Kanskje vil du brodere en fin pute eller noen av våre vakre bilder? Vi har broderier i alle mulige kategorier. Broder en matte, gardiner, en duk eller løper. Kanskje et broderi til barnerommet, kjøkkenet eller baderommet. Broder på et håndkle eller på klær, for eksempel et par jeans, en skjorte eller en t-skjorte.

Du kan velge om du vil brodere fritt, og kjøpe broderigarn og vev separat, eller noen av alle våre ferdige mønster og broderipakker. Skap et personlig broderi ved å brodere et fotografi eller brodere en egen tekst med vår broderipakke med bokstaver. Vi har også et enormt utvalg av ferdige motiver. Broder motiv som blomster, roser, sitat, søte dyr… Listen er lang.

Ulike broderisting og sømtyper

Korssting er den vanligste sømtypen blant våre broderier, men vi har også mange broderier med andre typer sømmer som plattsøm, langsting, sjattérsøm og rye. Du kan lese mer om de ulike sømtypene/broderistingene i vår broderiguide. I vår broderiguide finner du også andre praktiske instruksjoner og tips for deg som er nybegynner på brodering.

Hva trengs for å brodere?

De fleste av våre broderier leveres som komplette broderipakker, der alt du trenger følger med – garn, vev, beskrivelse og nål – om ikke annet er oppgitt. Du kan naturligvis også velge å bare kjøpe et mønster eller brodere fritt og kjøpe garn og vev eller et annet stoff å brodere på separat. Vi har et stort utvalg av alt du kan tenke deg at du trenger til håndarbeidet ditt!

Vi har mange typer aidavev – som metervare, aidabånd, grov aidavev, svart, rød eller naturfarget aidavev, med mønster, til puter osv. Vi har også strameivev, jutevev, vev i lin, bomull med mer. Gå ikke glipp av vannoppløselig strameivev, som du kan bruke når du skal broderer på ulike materialer som klær eller hva som helst du ønsker å brodere på.

Broderigarn av alle typer finnes naturligvis hos Ateljé Margaretha. Vi tilbyr et stort utvalg av moulinégarn av høyeste kvalitet, étoile, ullgarn, perlegarn, flammegarn med mer fra populære varemerker som DMC.

Se linker nedenfor for mere materialer du kan tenke deg trengs når du broderer:
Broderipakke
Garn
Vev
Nåler
Tilbehør broderi

Handle broderier på nettet

Å handle broderier hjemmefra på internett er enkelt og smidig. Der får du en tydelig oversikt over vårt store utvalg og kan i ro og mak velge blant våre broderier og tilbehør. Som kunde hos oss og på margaretha.no kan du alltid føle deg trygg.

Vi tilbyr rask levering og billig frakt. Bli med i vår populære håndarbeidsklubb for enda billigere fraktkostnad.