Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy

Om oss

Ateljé Margaretha er med sitt store broderisortiment Nordens ledende distansehandelsforetak for deg som driver med håndarbeide. Sortimentet inkluderer et tusentalls broderier, garn, rammer, synshjelpemidler, tilbehør og mye mer. Broderiene vi tilbyr er alltid av høyeste kvalitet.

Ateljé Margaretha ble grunnlagt i 1959. I perioden 1992-2004 har Ateljé Margaretha etablert seg i samtlige skandinaviske land samt Finland, Tyskland og Østerrike. 

Ateljé Margaretha har også et søsterselskap, Knittingroom, som er et av Nordens ledende distansehandelsforetak innen strikking og hekling.

Helt siden starten har Ateljé Margaretha vokst og blitt et sterkt varemerke innen broderi og håndarbeide, både via e-handel og kataloger som sendes ut flere ganger i året. Ateljé Margaretha står også bak Nordens største håndarbeidsklubb, Club Margaretha, som ble startet i 1989.

Ateljé Margaretha er et sikkert nettsted. Vi er sertifisert av Trygg e-handel, noe som betyr at vi har sikre rutiner for behandling av personopplysninger og benytter sikre betalingsløsninger – alt for at du som er kunde skal kunne kjenne deg trygg.

Ateljé Margaretha har også en fysisk butikk sentralt i Halden. Mer informasjon finner du her.

Adresse:
Ateljé Margaretha
Postboks 11
1751 Halden
Tlf. 69 21 10 95

E-post: kundetjeneste@margaretha.no

Besøksadresse: Storgata 5, 1767 Halden

Juridisk navn:
AMA Group AS
Org.nr.: 946447412