Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
545 treff
Sorter etter:
Vis mer

Diamond painting
 

Hvis du er glad i å brodere korssting så kommer du å like Diamond painting! Teknikkene skiller seg ikke så mye fra hverandre, noe som gjør at det er enkelt å lære seg og det går fort å komme i gang. Diamond painting er fantastisk morsomt og passer både til den erfarne, men også til nybegynnere. Trenger du instruksjoner kan du alltids sjekket ut vår enkle guide med gode tips og knep på hvordan du kommer i gang med diamantmaling. Hos oss på Ateljé Margaretha finner du et stort utvalg av diamond painting med flere ulike motiv og varemerker. La kreativiteten flomme og skap med glitrende stener.  

 

Hva er Diamond Painting?

Diamantmaling, diamantbroderi, diamantbilder eller også kalt for Diamond dotz og diamond art er alle det samme som diamond painting. Uansett hva du velger å kalle denne hobbyformen er dette noe for den kreative. Dette er en morsom aktivitet som innebærer at du kan lage vakre innovative bilder ved hjelp av små perler. Perlene ser ut som små diamanter og kan enten være firkantede eller runde. Disse fester du deretter på et ferdiglimet lerret med det trykte motivet du har bestilt ved hjelp av medfølgende penn og kitt. Eksakt hvor du setter de respektive perlene ser du ut ifra de ulike fargekodene som oftest vises som symboler eller nummererte prikker. Kort sagt har hver farge et eget tall/symbol som man fester på tilsvarende tall/symbol på motivet. Sakte, men sikkert trer bildet fram jo flere diamantperler du fester. Man kan også lage egne bilder på et tomt lerret med rutenett tilpasset diamantmaling, eller være kreativ og feste på et annet materiale.

 

Hvordan gjør man diamond painting?

Når du skal begynne med diamantmaling så bestiller du som oftest en ferdig pakke som inneholder et forlimet og trykt lerret, stener, perlepenn og kitt for å kunne plukke opp perlene med. Når du lager etter et motiv, kan du leke litt med tanken og gjøre litt på ulike måter. Du kan enten velge å perle ferdig hele motivet eller bare en del av den. Det siste er selvfølgelig enklere, men å ferdigstille hele diamantbildet gir en heftig effekt. Du kan også velge mellom å perle med firkantede eller runde stener. Firkantede er mest vanlig ettersom hele motivet da dekkes av stenene og de runde er litt enklere og mer tilgivende hvis det skulle bli litt skjevt.

 

 

Diamantbilder fra kjente leverandører

I vårt brede sortiment av Diamond Painting har vi motiv fra kjente leverandører som Arti Balta, Collection D-Art, Crystal Art, Diamond Dotz, Panna, RTO og mange flere.

 

Kjøp Diamond Painting på margaretha.no

Vi tilbyr et bredt utvalg av diamantbilder på margaretha.no.

Kom i gang med diamantmaling allerede i dag og finn dine favorittmotiv i nettbutikken.