Handlekurv

VANLIGE SPØRSMÅL 
2-5 vardagar

Expressleverans

033-16 99 50

 

 

       

DIBS - Payments made easy
33 treff
Sorter etter:

Puslespill 

Finn ditt neste puslespill hos Ateljé Margaretha. Puslespill kan være veldig variert både nå det gjelder vanskelighetsgrad og utseende, men vi tror vi har noe som passer deg! Vi har et stort utvalg av puslespill for alle mulige nivåer– alt fra nybegynneren til eksperten. Begynn med et enklere puslespill og utfordre deg selv ved å øke vanskelighetsgraden når du har klart puslespillet ditt. Med et puslespill kan du utfordre venner for å se hvem som klarer det på raskest tid. Eller hvis du foretrekker å legge puslespillet mens man koser i sofaen sammen med familien. Det finnes mange ulike størrelser på puslespillbitene, så velg et som kommer til å passe deg best. Selvfølgelig har vi også puslespill til barn, så de kan vise fram fine puslespill når de er ferdige.  
Det kan være lett å miste puslespillbiter, så kjøp en puslespillmatte samtidig så du enkelt kan løfte bort puslespillet når du er ferdig pusslet.

Puslespill for både barn og voksne

Hos Ateljé Margaretha finner du et stort utvalg av ulike puslespill som passer alle ulike aldre og i mange vanskelighetsgrader. 1000 biter, 1500, 2000 eller 6000 biter hvilket tror du at du klarer? Vi har flere velkjente varemerker som Heye, Cheatwell, Kärnan, Piatnik, 1Conzept, Helvetiq og Cobblehill.

Tren hjermen med puslespill

Visste du at å pusle er rene hjernetrimmen? Ifølge undersøkelser så trener du hjernen din til å bruke intelligensen din og det har en avslappende funksjon hvis du har hatt en stresset dag på jobb. Det kan også være sosialt og morsomt å legge et puslespill sammen med familien eller kanskje med venner en fredagskveld. Utfordre deg selv til å bli bedre og tenke raskere.

Kjøp puslespill online

Å handle puslespill på nettet er veldig enkelt og smidig. Hele vårt sortiment er lett å finne på vår hjemmeside. 
Vi er en sertifisert E-handelsbedrift som tilbyr en trygg, rask og rimelig levering. Vi har også et ekspress alternativ slik at du får hjemlevering innen 24 timer!
 Så pass på å bestille nå på margaretha.no